Productie de pachete de orice complexitate

Compania noastră produce pungi transparente pentru ambalarea produselor de panificație (CPP și BOPP).
Pungile de pâine din polipropilenă pot fi imprimate flexografic. Producem pungi din polipropilena pentru paine de diverse dimensiuni standard, cu fundul semicircular etc. ESPACO oferă pungi transparente de cea mai înaltă calitate pentru ambalare manuală și automată.

Etichetă cu manșon

Tehnologia de utilizare a etichetelor cu manșon constă în folosirea unei etichete sub forma unui manșon pliat din diverse pelicule polimerice capabile să se micșoreze la o anumită temperatură (reducerea dimensiunilor geometrice în principal într-o singură direcție). În procesele de producție a unor astfel de filme, acestea sunt supuse unei întinderi semnificative în direcția transversală și răcirii ulterioare, care „îngheață” starea deformată.

Producerea capacelor termocontractabile PVC

Capacul termocontractabil este un element esențial al produselor moderne de înaltă calitate. Servește atât pentru a crea imaginea produsului, îmbunătățind aspectul sticlei, cât și pentru protecție. Prezența acestui element de ambalaj oferă o oportunitate suplimentară de a controla deschiderea și de a confirma originalitatea produsului. Compania noastra produce capace termocontractabile pentru sticle de diferite culori din folie PVC de la producatori europeni de top folosind cele mai bune echipamente din import, ceea ce face posibila obtinerea unui capac termocontractabil de orice complexitate.

Ambalaj blister

Ambalajul blister este un produs care vă permite să ambalați și să protejați în siguranță și eficient diverse bunuri. Este format dintr-un recipient din plastic transparent, de obicei realizat din PVC, PET sau alte materiale termoplastice, și o folie de acoperire din aluminiu sau alte materiale compozite. Producția de ambalaje blister include mai multe etape.

Imprimare flexo pe film, laminare, matritare folie

Ambalajul flexibil este cea mai bună alegere pentru ambalarea produselor de larg consum. Are o formă puternică și plastică, ceea ce permite produselor să mențină o prezentare excelentă pentru o perioadă lungă de timp și indiferent de circumstanțe. În plus, produsele vor arăta atractiv în el, deoarece materialul de ambalare flexibil este conceput pentru imprimare flexografică, ceea ce permite producătorilor să creeze ambalaje originale, flexibile pentru produse.

Capac platinat din aluminiu

Espaco SMC oferă tăierea foliei cu lac termic universal în două mărimi – 75,5 mm și 95,5 mm Platinka este un capac din folie de aluminiu conceput pentru sigilarea paharelor din plastic cu produse lactate fermentate, supe instant, diverse jeleuri și alte produse.

Rebobinarea și tăierea materialelor rolelor

ESPACO decupează materialele role folosind echipamente profesionale. Tăierea materialelor se efectuează în etapa finală a creării oricăror produse de imprimare. Materialele de rulare accelerează semnificativ procesul de creare a diverselor produse utilizate în publicitatea vizuală, precum și în industrie: postere, afișe, ziare și reviste. Tăierea materialelor are loc printr-un proces ciclic, în urma căruia este posibil să se producă rapid și calitativ produse identice în formă.

Produse

Capacele termocontractabile

Platinka (capac din aluminiu)

Imprimare flexo pe film, laminare, matritare folie

Productie de ambalaje blister pentru industria farmaceutica

Rebobinarea și tăierea materialelor rolelor

Productie de pachete de orice complexitate

Etichetă cu manșon

Despre noi

Espaco SMC operează pe piața ambalajelor din 2003. Astăzi este o companie modernă și în dezvoltare dinamică, cu o bază de producție în Chișinău.

Principalele noastre domenii de activitate:

  • Productie de capacele termocontractabile din PVC.
  • Imprimare flexo pe film, laminare, matritare folie.
  • Productie de pachete de diferite tipuri.
  • Productie de ambalaje blistere pentru industria farmaceutica.

Pentru a asigura toate activitățile, Espaco folosește echipamente de la producători mondiali: Klockner Pentaplast, RUCO, Rusal, IneosFilms.

Producția

ESPACO produce ambalaje flexibile și alte tipuri de materiale utilizate pentru ambalarea industrială a produselor. Zonele de producție sunt special concepute pentru organizarea producției industriale, în serie, non-stop, pentru care există toate condițiile necesare, comunicații și echipamente. Fiecare cameră este supusă în mod regulat controlului corespunzător al tuturor serviciilor publice pentru respectarea tuturor standardelor necesare pentru producerea ambalajelor pentru alimente.

Accentul principal în companie se pune pe faptul că producția trebuie să respecte pe deplin cerințele privind respectarea tuturor standardelor prescrise, în conformitate cu care sunt produse ambalaje pentru alimente și bunuri de larg consum. În plus, în viitorul previzibil, compania intenționează să obțină un certificat de conformitate cu standardele europene în domeniul organizării producției și al calității produselor.

Producția de ambalaje pentru alimente de la ESPACO este creată de o echipă de profesioniști cu experiență, iar toate lucrările sunt efectuate la timp și cu asigurare a calității. Compania va oferi oricăruia dintre clienții săi cea mai largă gamă de servicii pentru realizarea de produse originale cu multe elemente practice și decorative. Producția de ambalaje flexibile oferă posibilitatea de a plasa imagini cu un design unic pe acesta. Imprimarea pe film autoadeziv se realizează pe echipamente performante capabile să execute lucrări de orice complexitate.

Producția de ambalaje alimentare contribuie la crearea unei imagini individuale de marcă. Este capabil să facă produsele recunoscute și să atragă noi clienți.

Servicii

Un capac termocontractabil este o componentă importantă a mărcii unui produs, împreună cu o sticlă și o etichetă. Cercetările moderne arată că saturația culorii și textura materialului afectează decizia cumpărătorului de a cumpăra produsul. În plus, produsele din care sunt realizate, de exemplu, capace termocontractabile pentru sticle de vin, presupun posibilitatea de a imprima imagini de diferite grade de complexitate. Toate acestea vor avea un impact pozitiv asupra capacității de a crea un design frumos pentru produsele dumneavoastră și asupra popularității deosebite pe care o vor primi produsele dumneavoastră.
ESPACO vă va oferi o gamă completă de servicii în producția de ambalaje universale moderne.

În plus, aici vei găsi folii din aluminiu rezistente și practice, care vor fi produse ținând cont de conceptul general al oricărei linii de produse. ESPACO realizează tipărire gravura pe o varietate de materiale care sunt utilizate la crearea ambalajelor. În plus, puteți comanda de la noi servicii de gofrare, precum și decuparea și rebobinarea materialelor role. Vom produce etichete autoadezive de înaltă rezistență care pot fi imprimate cu imagini clare și colorate.

Folosind serviciile noastre, veți putea achiziționa o varietate de produse care sunt necesare pentru realizarea ambalajelor alimentare și consumului general. Folii PVC, folii de orice format, piese pentru capsule de șampanie, cerneală pentru imprimare pe ambalaje, capace termocontractabile pentru sticle de vin – toate acestea și multe altele vă vor fi oferite într-un sortiment mare.

Toate produsele sunt create în conformitate cu standarde înalte de calitate. Achiziționați produse care pot fi folosite în industria alimentară, nu dăunează nutrienților produselor și au un efect pozitiv asupra calității și siguranței acestora.

Comandă producția de capace termocontractabile pentru sticle și cu siguranță vei reuși să faci produsele tale originale și recunoscute. Cunoașterea cumpărătorului cu produsul începe cu ambalajul. Prin urmare, este foarte important ca fiecare producător să poată spune suficient despre produsele sale pentru a-l interesa pe cumpărător.

SUNTEM PREGATITI SA VA OFERIM CAPACELE TERMOCONTRACTIBILE PENTRU STICELE DE PRODUCERE PROPRIA PENTRU A PROTEJA PRODUSUL DVS. DE DESCHIDERE.

Contacte

Poșta electronică

espaco@mail.ru