Imprimare pe ambalaje flexibile

Ambalajul flexibil este cea mai bună alegere pentru ambalarea produselor de larg consum. Are o formă puternică și plastică, ceea ce permite produselor să mențină o prezentare excelentă pentru o perioadă lungă de timp și indiferent de circumstanțe. În plus, produsele vor arăta atractiv în el, deoarece materialul de ambalare flexibil este conceput pentru a fi imprimat folosind imprimarea flexo, ceea ce permite producătorilor să creeze ambalaje originale, flexibile pentru produse.

Ambalajul flexibil al produselor are o greutate redusă, ceea ce îl face o alegere mai preferată, deoarece clienții sunt mai dispuși să achiziționeze produse ușoare decât cei cu ambalare incomodă și nerezonabil de grea. Imprimarea strălucitoare pe ambalaj flexibil ajută la atragerea atenției asupra produsului. Este un instrument ideal pentru crearea unui stil individual de brand.

ESPACO vă va oferi o gamă de materiale flexibile de ambalare și servicii de imprimare. Cea mai des folosită – imprimarea flexo este produsă pe echipamente moderne de imprimare și este capabilă să creeze imagini de orice complexitate. Faceți-vă produsele cu adevărat originale! Ambalajul este primul lucru cu care cumpărătorul se familiarizează atunci când alege un produs.