Capacele termocontractabile

Capacul termocontractabil este un element esențial al produselor moderne de înaltă calitate. Servește atât pentru a crea imaginea produsului, îmbunătățind aspectul sticlei, cât și pentru protecție. Prezența acestui element de ambalaj oferă o oportunitate suplimentară de a controla deschiderea și de a confirma originalitatea produsului.

Compania noastra produce capace termocontractabile pentru sticle de diferite culori din folie PVC de la producatori europeni de top folosind cele mai bune echipamente din import, ceea ce face posibila obtinerea unui capac termocontractabil de orice complexitate.

Producem capace termocontractabile cu sau fara disc superior din folie de aluminiu, folie PVC. Logo-ul dumneavoastră poate fi imprimat pe discul de sus. Dispozitivul acestei piese de ambalare poate fi decorat cu ștanțare la cald cu logo-ul dumneavoastră. Pentru confortul scoaterii acestei părți din sticlă, se aplică o bandă orizontală sau verticală perforată sau detașată.

AplicațieCapace termoretractabile Capacele termocontractibile sunt parte integrantă a produselor moderne de înaltă calitate.

Decorarea sticlei:

• Vin • Vodcă • Coniac