Folii PVC, BOPP, CPP, PET

Mulți creatori de bunuri exclusive au nevoie de ambalaje originale pentru produsele lor. ESPACO oferă cea mai largă selecție de folii pentru ambalarea produselor de larg consum. Materialul este furnizat de producători europeni precum IneosFilms Klockner și Pentaplast (Germania), care au o vastă experiență în acest domeniu și o reputație remarcabilă. Veți putea alege pelicula potrivită pentru culoare, formă și, bineînțeles, caracteristici practice.

Filmele de diferite tipuri sunt un material ideal pentru crearea de ambalaje rezistente la căldură și îngheț pentru produsele din industria alimentară. Filmul este rezistent la acizi, alcalii, alcooli, grasimi si alte tipuri de substante. Datorită acestui fapt, ambalajul bazat pe un astfel de film este capabil să păstreze produsele proaspete. În plus, pelicula creează un mediu etanș, eliminând formarea condensului, mucegaiului și a spațiilor libere între produse și ambalaje.

Toate acestea fac posibilă creșterea duratei de valabilitate și a siguranței alimentelor. Filmul oferă mărfurilor un aspect atractiv și este, de asemenea, unic prin faptul că implică posibilitatea de a imprima modele colorate, ceea ce va face ambalajul cu adevărat luminos și interesant.

FOLIE ALUMINIU ORICE FORMAT

ESPACO oferă o gamă largă de formate de folie pentru industria ambalajelor de consum. Structura impermeabilă are multe caracteristici practice care protejează conținutul pachetului de lumina directă a soarelui, ce duce la o modificare a calității alimentelor. În plus, folia de aluminiu este capabilă să prevină contactul produselor cu umiditatea și mirosurile străine, ceea ce va proteja gustul și compoziția alimentelor.

Este rezistent la coroziune și poate menține prospețimea și valoarea nutritivă a produselor lactate, a produselor de cofetărie și a băuturilor. Folia de aluminiu în formă laminată este utilizată pe scară largă în ambalarea băuturilor. Acest lucru conferă designului sticlei un aspect decorativ excepțional și promovează poziționarea ridicată a produsului.

Astfel, folia de aluminiu, al cărei preț va afecta ușor costul ambalajului, poate fi folosită pentru identitatea corporativă originală a produselor din industria alimentară. De asemenea, este logic să cumpărați folie de aluminiu dacă ambalajul ar trebui să conțină desene și conținut luminos – acest material este propice aplicării oricăror elemente grafice.

VOPSELE RUCO (GERMANIA)

ESPACO furnizează vopsele de la RUCO (Germania) – un producător cu renume mondial. Atenția dumneavoastră este prezentată asupra cernelii pentru serigrafie, tampografie, precum și imprimare termică, care este cea mai fiabilă modalitate de aplicare a imaginilor pe țesături. Vopseaua, destinată diferitelor moduri de desenare a unei imagini, are o rezistență deosebită și proprietăți fizice și chimice optime. Este produs fără adaos de elemente otrăvitoare și toxice, astfel încât utilizarea sa pentru ambalarea bunurilor de larg consum nu poate fi dăunătoare.

Cernelurile de tampografie pot fi folosite atunci când desenați modele pe suprafețe lăcuite, folie PVC, metal, sticlă, poliamidă, policarbonat și alte tipuri de materiale. La rândul său, cerneala de serigrafie este utilizată pentru a aplica imagini pe etichete autoadezive, folii din aluminiu, plastic, hârtie, carton și elemente de ambalaj lacuite. Utilizarea cernelurilor RUCO garantează crearea unor imagini cu adevărat vibrante, detaliate și durabile pentru ambalajele industriale.